Bijna niemand kijkt Netflix-film 'The Irishman' helemaal af

Bijna niemand kijkt Netflix-film 'The Irishman' helemaal af

Duurt de film dan toch te lang?

Netflix zet met de film The Irishman groots in. En met succes. De film van regisseur Martin Scorsese wordt goed bekeken. In de eerste vijf dagen sinds de release stemden in de Verenigde Staten alleen al 17,1 miljoen kijkers af. Toch kijkt bijna niemand de film af.

Ter vergelijking, de twee grootste films van Netflix trokken niet eens zo gek veel meer kijkers. Bird Box werd binnen vijf dagen door 26 miljoen mensen gestreamed en El Camino: A Breaking Bad Movie 25 miljoen keer. Het aantal mensen dat de film af heeft gekeken ligt overigens een stuk lager.

Daadwerkelijk afkijken
De lange film, die meer dan 3,5 uur in beslag neemt, werd door 18 procent van de kijkers daadwerkelijk afgekeken. Dat is evenveel als Bird Box, en meer dan El Camino (11 procent). De daadwerkelijke kijkcijfers zullen wereldwijd stukken hoger liggen, gezien de vele miljoenen abonnees die Netflix buiten het land heeft.

The Irishman draait om Frank Sheeran en zijn opkomst en ondergang in de maffiawereld. De rol van Sheeran wordt gespeeld door Robert De Niro en de film heeft ook rollen voor Joe Pesci en Al Pacino. Heb jij 'm al gezien?

NieuwsFilm

meest populair