'Fortnite'-achtige eerste trailer 'Free Guy' met Ryan Reynolds!

'Fortnite'-achtige eerste trailer 'Free Guy' met Ryan Reynolds!

Disney's Fox komt met soort van Fortnite-film.

Heb jij wel eens Fortnite gespeeld? En zou je wel eens een film in die wereld willen zien? Dan komt Free Guy daar wel heel erg dichtbij. Hieronder zie je de eerste trailer voor de actiekomedie met niemand minder dan Deadpool-held Ryan Reynolds!

In Free Guy ontmoeten we de bankmedewerker Guy (Reynolds). Hij ontdekt dat hij een achtergrondpersonage is een stevige Sandbox-game, en deze heeft de titel "Free City". Hij besluit het heft in eigen hand te nemen en deel te nemen aan het spel, met alle gevolgen van dien.

Eerste trailer
De film komt van Walt Disney's studio 20th Century Fox en uiteraard wordt daar gelijk lichtelijk om gegrapt. Iets dat Reynolds al geruime tijd graag doet.


Ook met Taika Waititi
De actiekomedie van regisseur Shawn Levy, bekend van onder meer Real Steel en Night at the Museum, bevat ook rollen voor onder meer Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi, Stranger Things-ster Joe Keery en Killing Eve-gezicht Jodie Comer.

Met een script van Matt Lieberman en Zak Penn draait de komedie Free Guy vanaf 2 juli 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen! Hieronder het bijhorende affiche!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair