Gal Gadot in tranen na zien 'Wonder Woman 1984'

Gal Gadot in tranen na zien 'Wonder Woman 1984'

Niet omdat de film zo slecht was, maar juist omdat 'ie zo goed was!

Actrice Gal Gadot moest huilen nadat ze het einde van Wonder Woman 1984 had gezien. Niet direct omdat het een slechte film was, maar omdat het zo bijzonder was de eerste versie van de film te kunnen zien. De film was simpelweg zo sterk, dat ze niet anders kon.

"Als acteur is het altijd iets vreemds om jezelf te zien spelen in een film. Je oordeelt hard over jezelf en je bent nerveus en het enige dat je ziet, is jezelf," begon Gadot. "De eerste keer dat ik Wonder Woman 1984 zag, en het was de eerste versie, de eerste directors cut, vergat ik dat ik het was."

Helemaal in opgaan
"Ik ging zo op in de film, dat ik vergat dat ik de hele film had opgenomen, dat ik het script een miljoen keer gelezen had en de opnames acht hele maanden duurden. Ineens kwamen al die delen bij elkaar. Ik weet nog dat ik Patty [Jenkins] huilend opbelde. Mijn reactie op de tweede film was nog veel sterker dan op de eerste," vertelde Gadot.

Wonder Woman neemt het in deze film op tegen een heel nieuwe schurk in de vorm van Cheetah. Vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair