Poll

'Wonder Woman' vs 'Black Widow': wie is jouw favoriet?

Het wordt in 2020 een clash tussen twee superheldinnen!

door Bram de Groot om 21:21 in Poll
Zondag verscheen de trailer voor Wonder Woman 1984 en een paar dagen daarvoor zag je de eerste beelden uit Black Widow. Het zijn niet alleen twee grote superheldenfilms in 2020, maar ook films over zeer bekende vrouwelijke personages die al jaren op het witte doek rondvliegen.


Scarlett Johansson als Black Widow
In Black Widow keert Scarlett Johansson uiteraard terug in de rol als Natasha Romanoff. We zagen haar al in acht eerdere films in het Marvel Cinematic Universe en naar verwachting is dit haar laatste rol in de franchise, al weet je maar nooit met Marvel. Cate Shortlands Black Widow verschijnt op 29 april 2020 in de bioscoop!


Gal Gadot als Wonder Woman
In Wonder Woman 1984 keert Gal Gadot uiteraard terug in de rol als 'Princess Diana of Themyscira'. We zagen haar al in drie eerdere films in het DC Extended Universe en naar verwachting heeft Gadot juist wel een grote toekomst in de franchise. Patty Jenkins' Wonder Woman 1984 verschijnt op 4 juni 2020 in de bioscoop!11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Waarom kiezen als je ze allebei kan zien?

Mav Damian

Avatar

Hmmm lastig lastig. Natuurlijk de nadeel bij Gadot als Wonder Woman is dat ze in twee bagger films zat. Voordeel voor Johansson als Black Widow is dat ze al in meerdere films die ook altijd sterk ontvangen zijn. Maar persoonlijk vind ik beide personages prima met wat ups en downs bij hun karakter arc. Geen voorkeur.
Ook Johansson als Black Widow is haar beste rol niet en Gadot als Wonder Woman is haar beste rol wel (voorlopig), maar hoe zal dat nu komen.

Master Of Films

Avatar

Ik ga wel naar beide films, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar Black Widow (zowel comic personage als actrice).

Sparrow_LW

Avatar

hebben we het over de film of de dames zelf.... Smiley face

in beide gevallen ga ik voor Black Widow....

Decepticon

Avatar

Ik ga uiteraard ook naar beide films, maar mijn voorkeur en stem gaat hier echt wel naar Wonder Woman 1984, wat een trailer zeg, veel beter dan die van Black Widow.

Mothercopper

Avatar

WW is gewoon DCEU bagger. Deel 1 was om te janken en deel 2 belooft denk ik niet veel beter te worden, dus BW voor mij.

Drogodracarys

Avatar

Wonder woman ,een van de beste films in dat genre samen met dark knight. Als actrice kan ik niet kiezen ze zijn beide mooi alleen heeft ScarJo in Lucy ,under the skinn en recentste werk bewezen dat ze wel degelijk een uitermate goede actrice is terwijl Gadot acteerlessen volgt.
. Ze word beter en beter dat wel.en wonder woman is na deanerys en samen met Scarlet witch mijn favorieten en dan captain Marvel en jawel Black widow xd

Bluemeister

Avatar

Aan de ene kant voelt Black Widow wel een beetje als mosterd na de maaltijd, maar aan de andere kant heb ik genoeg vertrouwen in Marvel en Kevin Feige om dit een succes te maken, ik twijfel er niet aan dat er een gedachte achter zit om deze film nu pas uit te brengen.

Sunspot

Avatar

Wonder Woman is cooler.

Beide knap, leuke karakters, vind beide leuk, maar vooral WW, omdat ze zo leuk is in de 1e film, lekker naïef toen ook.

Moet Black Widow film eerst zien.

Black Widow zat altijd maar overal tussen

Maikjax

Avatar

Wonder women

Arnold_FF7

Avatar

Ga gewoon naar beide ,maar je kan beide karakters niet met elkaar vergelijken.

NieuwsFilm

meest populair