Algemeen

Lupita Nyong'o heeft nul interesse in een 'Us'-sequel

De hoofdrolspeler van de horrorhit die eerder dit jaar verscheen maakt grote kans op een Oscarnominatie voor haar rol in Us.

door Zilko Tarici om 09:02 in Algemeen
Een paar dagen terug bekroonde de New York Film Critics Circle actrice Lupita Nyong'o als Beste Actrice van het jaar voor haar rol in Jordan Peele's Us. Ondanks dit soort prijzen, heeft Nyong'o geen enkele interesse om in een sequel mee te spelen.

Tijdens een interview zei Nyong'o er het volgende over:

"Nee, bedankt. Red is dood."

Duidelijke taal dus van de actrice. De desinteresse van Nyong'o duidt er echter ook op dat er niet snel een vervolg zal komen op de horrorhit. Zij was immers de ster van de film. Over haar dubbelrol in de film zei ze verder het volgende:

"Ik moest begrip hebben voor beide kanten. Ik moest aanvaller en verdediger zijn. Om in de huid en gedachten te kruipen van beide personages vereiste de nodige fysieke en mentale kracht."

Vervolg of niet?
We hebben overigens nog helemaal niks gehoord over enige plannen voor een vervolg op Us, maar je weet het nooit met Hollywood. De film is een typisch voorbeeld van een verhaal dat op zichzelf kan staan, zonder eindeloze onnodige sequels. Mocht het toch zover komen, dan zijn wij natuurlijk de eersten die dit zullen melden!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik zie hier geen vervolg in. Het is een afgerond verhaal. Goeie rol trouwens van Lupita. Smiley face

Mav Damian

Avatar

Ik zie ook geen potentie in een vervolg. Us vond ik ook niet zo geweldig. Voor een horror film dat spanning moest opbouwen was er niet. Ook geen dreiging van de antagonisten.

Monojaxx

Avatar

Vond er geen bal aan. Get Out en Midsömmar waren daarentegen echt verrassend!

Frietgezicht

Avatar

Goede film t/m het moment dat die andere familie op een afstandje van hun woning stond. Toen ze eenmaal binnenvielen sloeg het nergens meer op.
Zoals mof zegt wel een heerlijke rol van Lupita.

Civilian Supreme

Avatar

Goed zo, niet doen!
Mooiste stukje was toen ze voor het huis stonden, de rest vond ik ook niet zo.

Boer

Avatar

Nouja, de toon was een beetje all over the place, maar Us was wel echt een sterke film

NieuwsFilm

meest populair