Video

Trailer Netflix-blockbuster '6 Underground' vol Bayhem!

Met onder meer Ryan Reynolds en van Michael Bay.

door Bram de Groot om 10:25 in Video
Afgelopen maand gaf Netflix ons de peperdure film The Irishman en deze maand staat de actiefilm 6 Underground op het programma. Het betreft de $150 miljoen kostende nieuwe film van Michael Bay (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi).

Aankomende vrijdag debuteert 6 Underground op Netflix en in de film zien we hoe een tech-miljardair zijn dood vervalst en een team van internationale agenten inschakelt voor een gewaagde en bloedige missie om een brutale dictator neer te halen. Check hieronder de valreep-trailer, vol Bayham! 🚗💥🚁


De zes wereldverbeteraars zijn Ryan Reynolds ("One"), Dave Franco ("Two"), Manuel Garcia-Rulfo ("Three"), Adria Arjona ("Four"), Corey Hawkins ("Five"), Ben Hardy ("Six") en je ziet ook een rol van Mélanie Laurent

Met een verhaal van Deadpool en Zombieland-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick zie je 6 Underground vanaf aankomende vrijdag 13 december op Netflix. Misschien leuk om te kijken na het half uurtje puur Star Wars-vermaak in de zesde aflevering van The Mandalorian op Disney+. Ook deze komt vrijdag online.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Olga ziet er wel beter uit als Gal

PRIME

Avatar

*edit

Master Of Films

Avatar

Idd GH. Niks mis mee met Gal, maar imho vind ik Olga ook veel knapper. Zou een uitstekende keuze geweest zijn voor WW.

Trailer hoef ik niet te zien. Ik kijk deze wel op mijn gemak. Ik hoop alleen dat ik de Bayhem vibe van vroegah (dus voor Transformers) weer terug voel. Het is toch te bizar voor woorden dat ik zelfs Pearl Harbor beter gaat vinden dan die latere Transformers delen. Moet niet gekker worden.

@PRIME. Je had gelijk, mbt een gesprek die je voerde met adofmirosch

SunChaser

Avatar

wat heeft Disney plus en Star wars nou weer te maken met dit bericht
Is het een verkapte reclame ofzo ?

Tako

Avatar

@SunChaser

Nee. Vrijdag komen beide online en Bram heeft veel zin ze na elkaar te kijken. Dit is een tip Smiley face

JippieKaye

Avatar

Ik houd wel van deze stijl, het is vermaak, geen film.
Wat me opvalt is dat als de Supermagneet actief word, er vanalles uit de keuken door de lucht vliegt.

Het meeste staal (RVS) in de keuken niet magnetisch (RVS 316), toch vliegen de messen en andere keukenspullen in de ronte.

Zeker op een boot op zee heb je te maken met zout water en zoute lucht. de meeste RVS metalen roesten dan ook sneller en zijn wel licht magnetisch in de RVS 300 reeks.

Leuk bedacht, slecht uitgevoerd.

Voor mij een dikke afknapper in de film

NieuwsFilm

meest populair