Algemeen

Opvallende werktitel voor 'The Batman'

In 2021 verschijnt deze DC-film.

door Bram de Groot om 21:22 in Algemeen
Het duurt niet lang meer voor de camera gaat draaien voor de DC-film The Batman. In die film - naar verluidt binnen het DC Extended Universe - krijgen we een jongere Batman (Robert Pattinson) te zien. Het is geen herkomstfilm, maar de Dark Knight zou nog wel beginnend zijn.

Nu is via Production Weekly de werktitel bekend geworden. Deze zou Vengeance zijn en dat voorspelt mogelijk veel goeds voor de film die in 2021 verschijnt. Batman, ook wel 'World's Greatest Detective' genaamd, zou op zoek zijn naar de bekende misdadigers die Gotham onveilig maken. Zou hij op wraak uit zijn?

Overigens verscheen er in 2001 een game met de titel Batman: Vengeance, waarin Batman overigens geen groentje meer is. Dus waarschijnlijk heeft de werktitel weinig met het spel te maken.

Start opnames
The Batman wordt opgenomen in het Verenigd Koninkrijk bij de Warner Bros. Studios in Leavesden, waar ook de films Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League, Wonder Woman en het volgend jaar te verschijnen Wonder Woman 1984 werden geschoten. De DC-film van Matt Reeves staat gepland voor 24 juni 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Werktitel zegt niet zoveel, ik kan mij nog de werktitel voor Captain America The First Avenger herinneren, dat was Frostbite. En voor The Winter Soldier volgens mij Freezerburn.

Molemanski

Avatar

Valt we mee hoe opvallend de werktitel is naar mijn mening

NieuwsFilm

meest populair