Celebrity

Maggie Smith haalt uit naar haar eigen rollen in 'Harry Potter' en 'Downtown Abbey'

De actrice is geen fan van haar beroemde rollen.

door FilmTotaal om 16:50 in Celebrity
Maggie Smith draait al decennia lang in Hollywood mee, al is de actrice vandaag de dag voornamelijk bekend van haar rollen in de Harry Potter-franchise en de Downtown Abbey-serie (en film). Toch laat de actrice in een recent interview weten maar weinig waarde te hechten aan beide rollen.

''Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel dankbaar voor ze alle twee, maar ik heb er geen voldoening uitgehaald. Ik had niet het gevoel dat ik stond te acteren. Misschien komt dat ook omdat ik een voorkeur heb voor het theater, wat nu eenmaal mijn favoriete medium is. Ik had het gevoel dat mijn theatercarrière er nog niet op zat, maar de gelegenheid deed zich helaas niet meer voor''.

Waarom acteren?
Ondanks het feit dat de 84-jarige Smith nog maar wat graag acteert, weet ze niet waar die passie vandaan komt: ''Toen ik nog een klein meisje was, ging ik echt nooit naar het theater. Ik ben wel eens met onze buren naar de bioscoop geweest toen ik nog jong was maar daar kwam ik echter zwaar door in de problemen door te zitten...''

NieuwsFilm

meest populair