5 topfilms die nu op Netflix staan

5 topfilms die nu op Netflix staan

Er staan heel wat mooie titels op de streamingdienst!

Netflix biedt honderden films en series aan. Er zijn dan ook veel pareltjes in de catalogus te ontdekken. De vakantieperiode komt eraan, dus veel mensen zullen ook meer tijd hebben om een filmpje aan te zetten en even lekker te ontspannen. Suggesties nodig? Dit zijn vijf topfilms die je momenteel op Netflix vindt.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Vier tieners vinden een oude videogame. Als ze het spel uitproberen, worden ze plotseling de gamewereld ingezogen. Daar verschijnen ze als volwassen avatars. Al snel ontdekken ze dat je dit spel niet gewoon speelt, maar het moet overleven. Om terug te kunnen keren naar de echte wereld moeten ze het gevaarlijkste avontuur van hun leven aangaan.

Spider-Man: Into The Spider-Verse (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Persichetti, Peter Ramsey & Rodney Rothman | Cast: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, e.a.
Miles Morales is een doodgewone tiener uit Brooklyn, totdat hij op een dag gebeten wordt door een radioactieve spin en superkrachten krijgt. Miles ontdekt dat hij niet de enige is met zulke krachten. Samen met helden uit andere dimensies moet hij alles op alles zetten om superschurk Kingpin te stoppen.

Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Het huwelijk van de ooit zo gelukkige Charlie en Nicole valt langzaam uiteen. Hun vlam is gedoofd en daarom besluiten ze te gaan scheiden. Dat denken ze eerst zonder advocaat te kunnen, maar als Nicole met hun zoontje Henry het huis verlaat, breekt al snel de oorlog uit. De scheidende echtelieden nemen beide een advocaat in de arm, en alles gaat van kwaad tot erger.

It (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a.
In Derry huist een kwaadaardige entiteit in de riolen: een helleploert die leeft van de fobieën van kinderen. Meerdere kinderen raken vermist, onder wie Georgie, het broertje van Bill. Hij en zijn vrienden blijken onlangs allemaal geconfronteerd te zijn met hun grootste angsten. In de zomervakantie zoeken ze naar antwoorden en nemen ze het op tegen hun gezamenlijke vijand: Pennywise de Dansende Clown.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a.
Truckchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met de beruchte maffiabaas Russell Bufalino. Al snel gaat hij allerlei klusjes voor hem doen. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Maar Hoffa heeft nogal veel vijanden, waardoor Sheeran voor lastige keuzes komt te staan.


Heb jij nog goede filmtips voor een avondje Netflix?
Laat ze achter in de comments!



NieuwsFilm

meest populair