HBO Max wil 2x zoveel content gaan aanbieden als Disney+... voor 2x de prijs

HBO Max wil 2x zoveel content gaan aanbieden als Disney+... voor 2x de prijs

De streamingdienst zal dan ook dubbel zo duur zijn.

John Stankey, directeur van AT&T heeft bekend gemaakt wat we kunnen verwachten van hun streamingdienst HBO Max. Hiervoor wil hij vooral het verschil met Disney+ benadrukken. Zo wordt bijvoorbeeld verteld dat erbij hun twee keer zoveel content te zien moet zijn bij aanvang.

Allereerst geeft Stankey de concurrent een compliment: "Disney+ is een uitstekend product. Zij hebben een grote aantrekkingskracht op de jeugd". Daarna wordt hij wat kritischer: "De rest van het gezin bedienen ze helaas niet zo goed". Dat gaat HBO Max blijkbaar anders doen. Zij willen een aanbod creëren waarin iedereen van het gezin zich herkent. Effectief is het idee om te beginnen met maar liefst 1800 films. En dan zijn de vele series nog niet genoemd.

Interesse
Dat HBO Max een enorm aanbod aan content wil bieden is niet verwonderlijk. De dienst is met 15 dollar ook dubbel zo duur als Disney+ en daarmee één van de duurste streamingdiensten op de markt. Aan de andere kant is HBO Max net zo duur als een huidige HBO abonnement, dus de interesse van het publiek is er zeker.

Daarnaast heeft HBO Max een mooie, diverse catalogus tot zijn beschikking. Hun grote publiekstrekker wordt Joker. HBO Max wordt in mei 2020 uitgerold in Amerika. De dienst zal te zijner tijd ook uitgerold worden naar Europa, maar het aanbod kan vanwege uitzendrechten wel verschillen.

NieuwsFilm

meest populair