Marvel-film 'Eternals' speelt zich af over 7000 jaar

Marvel-film 'Eternals' speelt zich af over 7000 jaar

Een bijzonder avontuur dus voor onze helden!

Marvel maakt met Eternals een film die ver in het verleden begint en ergens in het heden van het MCU eindigt. Marvel-baas Kevin Feige onthulde dat de film zich afspeelt over een tijdsperiode van 7.000 jaar. Kortom: dat wordt een behoorlijk lang avontuur voor onze helden.

Alhoewel de film pas over een jaar in de bioscopen draait, nam Feige al wat beeldmateriaal mee naar de CCXP. Daar vertelde hij ook dat de film draait om onsterfelijke personages. En daarom kan de film zich ook afspelen over meerdere millennia.

7.000 jaar
Eternals draait om een ensemble dat kosmische avonturen beleeft. We zien het ensemble over een periode van 7.000 jaar en op een boel verschillende momenten in tijd. De kans is dus groot dat de sets die we hebben gezien ook echt het oude Babylon laten zien. Ook bevestigde Feige dat de film de Deviants laat zien.

In de comics zijn zowel de Eternals als de Deviants gemaakt door de Celestials. Maar de Eternals waren genetisch superieur en leefden lange levens, waar de Deviants misvormde wezens waren. Over de jaren vochten de Eternals tegen hen om de mensheid te beschermen. Vanaf 6 november 2020 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair