Algemeen

Marvel-film 'Eternals' speelt zich af over 7000 jaar

Een bijzonder avontuur dus voor onze helden!

door Jim Pedd om 14:18 in Algemeen
Marvel maakt met Eternals een film die ver in het verleden begint en ergens in het heden van het MCU eindigt. Marvel-baas Kevin Feige onthulde dat de film zich afspeelt over een tijdsperiode van 7.000 jaar. Kortom: dat wordt een behoorlijk lang avontuur voor onze helden.

Alhoewel de film pas over een jaar in de bioscopen draait, nam Feige al wat beeldmateriaal mee naar de CCXP. Daar vertelde hij ook dat de film draait om onsterfelijke personages. En daarom kan de film zich ook afspelen over meerdere millennia.

7.000 jaar
Eternals draait om een ensemble dat kosmische avonturen beleeft. We zien het ensemble over een periode van 7.000 jaar en op een boel verschillende momenten in tijd. De kans is dus groot dat de sets die we hebben gezien ook echt het oude Babylon laten zien. Ook bevestigde Feige dat de film de Deviants laat zien.

In de comics zijn zowel de Eternals als de Deviants gemaakt door de Celestials. Maar de Eternals waren genetisch superieur en leefden lange levens, waar de Deviants misvormde wezens waren. Over de jaren vochten de Eternals tegen hen om de mensheid te beschermen. Vanaf 6 november 2020 in de bioscoop!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sparrow_LW

Avatar

Ik kijk hier zacht naar uit.

Ang3l

Avatar

Ik kijk hier loei hard naar uit ;)

jin72

Avatar

Voor mij niet interessant

Sunspot

Avatar

Mwa, zie het wel, ben ook niet echt bekend met de Eternals.

Thanoso

Avatar

Meschien kunnen ze nu iets doen aan adam warlock?

StoelPuntje

Avatar

Ik blijf positief. Bij mij is het uitkijken altijd half-hard

NieuwsFilm

meest populair