Hilarische auditiebeelden Robert Downey Jr.

Hilarische auditiebeelden Robert Downey Jr.

'Doctor Dolittle' laat zien beesten auditeren voor een aantal klassiekers.

In een nieuwe promotievideo voor Dolittle, de beestenfilm met Robert Downey Jr. in de hoofdrol, laat Doctor Dolittle zijn dieren auditie doen voor allerlei bekende filmklassiekers. En dat levert hilarische taferelen op!

In oktober verscheen de eerste trailer van Dolittle; het eerste grote project van Robert Downey Jr. na zijn Iron Man-avontuur in het Marvel Cinematic Universe. Universal Pictures heeft nu een teaser online gezet waarin de exotische dierenbrigade uit Dolittle onder leiding van Downey Jr. auditie doet voor bekende films als Jaws (1975), Jurassic Park (1993) en The Fast and the Furious (2001). Het resultaat is érg grappig!


In het kort
John Dolittle is een dokter uit het Victoriaanse tijdperk. Na het verliezen van zijn vrouw, zondert hij zich af van de wereld met enkel zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge koningin Victoria ernstig ziek is, moet hij echter noodgedwongen afreizen naar een mythisch eiland om een remedie te vinden. Tijdens dit avontuur wordt hij natuurlijk vergezeld door zijn bonte beestengezelschap. Dolittle is geregisseerd door Stephen Gaghan (Gold).

Dolittle draait vanaf 16 januari in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair