'Black Widow' grijpt terug op 'Avengers: Endgame' en 'Infinity War'

Dat is toch wat opmerkelijk.

Eerder al hoorden we dat Black Widow zich afspeelt in het verleden van het MCU. Specifiek, speelt de film zich af tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Er worden dus heel wat gaten gevuld over het leven van hoofdpersoon Natasha Romanoff van Scarlett Johansson.

Marvel-baas Kevin Feige vertelt dat de film ook andere delen in de Infinity Saga zal uitbouwen. "Het leek ons interessant om een deel van haar verleden te verkennen dat we nog niet gezien hadden en de impact daarvan op het avontuur dat ze tussen Civil War en Infinity War beleefde," aldus Feige tegenover IGN. "En er zijn dingen die ze doet in Infinity War en Endgame, die je nu heel anders gaat bekijken, als je de film hebt gezien."

Opmerkelijk statement
Het is een vrij opmerkelijk statement van Feige. Marvel gaat met deze film namelijk van start met Phase 4 van zijn plan en neemt afscheid van het verleden. De neus gaat vooruit, maar door in het verleden te duiken én gebeurtenissen uit eerdere films van wat extra context te voorzien, krijg je als kijker niet direct het gevoel van vooruitgang.

Hoe het uitpakt, gaan we eind april 2020 merken, want dan draait de film al in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair