Tom Holland (Spider-Man) moest naar school voor probleemjongeren

Tom Holland (Spider-Man) moest naar school voor probleemjongeren

Holland zelf wilde natuurlijk acteur worden.

Tom Holland wilde altijd al acteur worden, maar het had niet veel gescheeld of hij had een totaal andere weg opgegaan. Zijn moeder wilde namelijk dat hij, net als veel van zijn familieleden, timmerman zou worden. Holland werd zelfs naar een speciale school gestuurd om het vak te leren.

"Ik heb een fase in mijn carrière gehad waarin ik te oud was om een kind te spelen, maar nog te jong voor tienerrollen. Ik deed er lang over om groot te worden en daarom besloot mijn moeder op een gegeven moment om me naar een timmerschool te sturen", vertelt Tom Holland in Jimmy Kimmel Live. "Ze pakte m'n koffers en stuurde me naar de andere kant van het land".

Op kamers
Holland trok bij een ander gezin in om de 'droomopleiding' van zijn moeder te kunnen volgen. "Ik woonde bij een vrouw en moest zo'n acht weken lang een kamer met haar zoon delen", vertelt de Britse beroemdheid.

Tussen de probleemjongeren
Een hele prettige school was het echter niet. "Er zaten veel jongeren met een crimineel verleden, die hun leven probeerden te beteren", legt Holland uit. "Ze wisselden allemaal verhalen uit. Mijn moeilijkste moment was dat mijn koffie ooit koud was op de set", grapt hij.

Holland heeft de timmerschool nooit afgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair