Algemeen

Foto 'Venom 2' hint naar Marvel-schurk Carnage

Volgend jaar komt deze Marvel-film rond de zwarte Marvel-weirdo.

door Bram de Groot om 18:18 in Algemeen
In 2017 nam Tom Hardy het als Eddie Brock a.k.a. Venom op tegen de schurk Carlton Drake / Riot, waar velen eigenlijk Carnage verwachtten. Deze schurk zal wel opduiken in Venom 2 die volgend jaar moet verschijnen!

Ondertussen is Andy Serkis de opnames voor de tweede Venom begonnen. Daarin speelt Woody Harrelson (al te zien in de after credits) de seriemoordenaar Cletus Kasaday a.k.a. Carnage. Hij krijgt overigens steun van zijn geliefde Frances Barrison a.k.a. Shriek, gespeeld door Bond-actrice Naomie Harris.

Foto hint naar Carnage
Op onderstaande setfoto's, gedeeld en ondertussen weer verwijderd door Hardy, zie je naast een regisserende Serkis ook een foto van het hekwerk van St. Estes Home for Boys. Naar deze kinderopvanghuis wordt de jonge Cletus gestuurd als hij zijn opa heeft vermoord. Daar wordt hij mishandeld door de medewerkers en andere kinderen. Dit maakt hem uiteindelijk de psychopaat die hij is.
Naar verwachting verschijnt Venom 2 begin oktober in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nogmaals die after credit scène:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik heb Venom gezien ik snap nog altijd deze scene niet. Zit Carnage nu in het lichaam?

Chruesli

Avatar

Dat denk ik niet, dan had die kooi weinig uitgehaald..

nd90

Avatar

Gezien carnage een "kind" is van venom. Vermoed ik dat carnage in zijn lichaam komt na het bezoek van deze scene. Wat zijn uitbraak zal creëren.

NieuwsFilm

meest populair