Warner Bros. onthult officiële releasedatum 'Shazam 2'!

Warner Bros. onthult officiële releasedatum 'Shazam 2'!

Na releasedata voor The Flash en The Matrix 4 is nu de Shazam-sequel aan de beurt.

Warner Bros. en New Line hebben officieel aangekondigd dat Shazam 2 op 1 april 2022 de bioscopen bereikt. Dit is precies een week voordat Sony het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse uitbrengt.

Zachary Levi zal opnieuw de rol spelen van de titulaire superheld. Naar verwachting zal hij opnieuw vergezeld worden door de jonge acteurs Asher Angel en Jack Dylan Grazer. David F. Sandberg zal daarnaast opnieuw regisseren. De eerste Shazam! bracht wereldwijd 'slechts' 365 miljoen dollar op, maar kostte met een budget van 100 miljoen dollar een stuk minder dan de meeste superheldenfilms die tegenwoordig in de bioscopen draaien.

Warner Bros. pakt uit
Een andere belangrijke releasedatum die Warner Bros. heeft onthuld is die van de Sesame Street-film. Deze film, gebaseerd op het bekende kinderprogramma, bereikt op 14 januari 2022 wereldwijd de bioscopen. Gisteren werd daarbij bekend dat The Matrix 4 in mei 2021 de bioscopen bereikt en dat The Flash, na vele jaren van problemen, in de zomer van 2022 de bioscopen binnenrent.

NieuwsFilm

meest populair