Video

Eerste trailer 'In the Heights' is kleurrijk, levendig en zit vol emotie!

Verfilming van de bekende Broadway-musical, geregisseerd door de man achter 'Crazy Rich Asians' (2018).

door Jan-Peter Rook om 13:07 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer en een poster van In the Heights, een nieuwe film van Warner Bros. gebaseerd op de gelijknamige, met vier Tony Awards bekroonde Broadway-musical. De muziek en liedjes van Lin-Manuel Miranda staan in deze filmversie onder regie van Jon M. Chu, bekend van de hit Crazy Rich Asians (2018). Musical-liefhebbers zullen hiervan smullen!


Het verhaal van In the Heights volgt een winkeleigenaar in Washington Heights, een wijk in Upper Manhattan in New York. Nadat hij een grote smak geld van zijn oma erft, denkt hij erover om z'n zaak te sluiten, met pensioen te gaan en naar de Dominicaanse Republiek te vertrekken.

Geen grote namen
Anthony Ramos, die ook in de echte musical speelt, zal ook in de film te zien zijn. De rest van de cast bestaat uit Corey Hawkins, Leslie Grace, Melissa Barrera, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Gregory Diaz IV, Stephanie Beatriz, Dascha Polanco en Jimmy Smits. Ook Lin-Manuel Miranda neemt een rol voor z'n rekening.

In the Heights, met een scenario van Marc Klein en muziek van Quiara Alegría Hudes, komt wereldwijd uit in de zomer van 2020. De precieze Nederlandse releasedatum is op dit moment nog niet bekend.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Films met zang en dans kunnen leuk zijn.
Maar als ze tekst die normaal gesproken zou moeten worden opeens in een liedje gaan doen haak ik af.

NieuwsFilm

meest populair