'Game of Thrones'-makers gaan aan de slag met bijzondere nieuwe thriller

'Game of Thrones'-makers gaan aan de slag met bijzondere nieuwe thriller

Wat gaan David Benioff en D.B. Weiss precies doen nu hun krankzinnig populaire serie ten einde is gekomen?

Na hun vroegtijdige vertrek uit het Star Wars-universum zijn David Benioff en D.B. Weiss, de heren achter de hysterisch populaire tv-serie Game of Thrones, er eindelijk achter waar ze nu mee aan de slag gaan. Het duo gaat voor Warner Bros. een nieuwe thriller produceren, gebaseerd op een graphic novel genaamd Lovecraft.

Lovecraft gaat op een bepaalde manier over het leven van de Amerikaanse fantasy- en horrorschrijver H.P. Lovecraft, die onder meer de boeken The Call of Cthulhu, The Rats in the Walls, At the Mountains of Madness, The Shadow over Innsmouth en The Shadow Out of Time schreef. In de film zouden de wezens uit de verhalen van Lovecraft, die overduidelijk verzonnen zijn, echt bestaan.

Lovecraft
Er is al een tijdje sprake van interesse om de verhalen van Lovecraft te verfilmen. Zo deden Universal en regisseur Guillermo del Toro een poging met At the Mountains of Madness, maar dat project kwam op de plank terecht vanwege budgetproblemen. Verder zien we volgend jaar Nicolas Cage in Color Out of Space, gebaseerd op een kort verhaal van Lovecraft.

Het is op dit moment nog niet bekend of Benioff en Weiss de op dit moment nog titelloze film zullen gaan regisseren. Wel weten we al dat het scenario wordt geschreven door Phil Hay en Matt Manfredi.

NieuwsFilm

meest populair