Ook makers 'Cats' slaan nu terug naar kritische fans

Ook makers 'Cats' slaan nu terug naar kritische fans

Je kan nou eenmaal niet de hele wereld tevreden stellen.

Soms wordt een film al (on)terecht afgeserveerd, nog voordat deze goed en wel draait. Cats is hier zo'n slachtoffer van. Kritiek op met name het ontwerp van de menselijke katten is inmiddels geen nieuws meer en de film zal alle zeilen bij moeten gaan zetten.

Nadat eerder regisseur Tom Hooper reageerde op alle commotie, hebben nu ook producers Eric Fellner en Tim Bevan van zich laten horen.

Fellner vertelde tegenover VARIETY: "Weet je, de realiteit is dat miljoenen mensen die trailer hebben gezien. En ja, er waren mensen die hem niet zo leuk vonden en met de huidige digitale wereld waarin we leven, zijn dat soort mensen altijd het meest luidruchtig, helaas".

Fellner herhaalde ook de opmerkingen van Hooper dat de special effects nog niet voltooid waren toen de trailer uitkwam en beloofde dus: "De personages zijn vooruitgegaan en gaan nog steeds elke dag vooruit".

Bevan gaf kritiek op de kritiek door te zeggen: "Alle zeurpieten zijn waarschijnlijk mensen die 'Cats' niet kennen en dachten dat ze iets geanimeerds of een dier op 4 poten te zien zouden krijgen. Onder de mensen die 'Cats' wél kennen, waren de reacties behoorlijk solide".

De harige musicalfilm, met onder andere Jennifer Hudson, Taylor Swift, Idris Elba, Ian McKellen, Judy Dench, Rebel Wilson en James Corden, staat gepland om op Tweede Kerstdag onze bioscoopzalen in te spinnen.

NieuwsFilm

meest populair