Algemeen

Teaser voor 'Tenet' belooft tijd buigend concept!

De nieuwe Christopher Nolan verschijnt zomer 2020.

door Bram de Groot om 16:12 in Algemeen
Wie kent zich nog de aanloop naar de eerste trailer voor Christopher Nolans Dunkirk herinneren? Eind 2016 werd daar een groot spektakel van gemaakt. Is Warner Bros. dat nu ook van plan met onderstaande teaser voor Nolans nieuwste film Tenet?

Op Twitter is onderstaande teaser verschenen. Veel is er niet te zien, maar het lijkt er verdacht veel op dat er wordt verwezen naar een nieuw tijdelement dat een belangrijke rol moet gaan spelen in de nog altijd mysterieuze thriller. De wijze waarop de titel wordt geschreven - T E N Ǝ ꓕ - doet ook al vermoeden dat er met tijd gespeeld gaat worden.


Eerste trailer onderweg?
Of er een trailer onderweg is, valt te betwijfelen al verscheen de eerste trailer voor Dunkirk op 14 december 2016. En dat is exact drie jaar geleden! Dus wie weet kunnen we dit weekend nog wat verwachten. Dit uiteraard los van de eerder verschenen, gelekte trailer.

Met rollen voor onder meer Robert Pattinson (The Batman), Elizabeth Debicki (Widows) en John David Washington (BlacKkKlansman). draait Tenet 17 juli 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Deze teaser laat duidelijk zien dat er sprake is van een tijd buigend concept, waarin wit kan veranderen naar zwart en de wereld met de klok mee draait, wat zal duiden op de vergankelijkheid van het leven. Zoals de ontvoering van Persephone de winter bracht in het rijk van de Grieken, zal deze film een einde betekenen voor alle films die hiervoor gemaakt zijn. Het tijd buigende concept van de film is dat het tevens een nieuw begin zal zijn, zoals Demeter het gewild zou hebben in het Griekse rijk.

Movieman2018

Avatar

Mijn nr 1 film waar ik naar uitkijk!
Christopher Nolan stelt nooit teleur.

ThysRomani

Avatar

Jeetje, Wilskracht. En dat op de zondagmorgen.

Ik zie zelf een Paradox. Een loop. Waar je mee begint, kom je vervolgens ook op uit. Zwart en wit is hetzelfde.

Brein8998

Avatar

Ik krijg steeds meer het idee dat dit in het geheim een nieuwe inception film is

GreenHornet

Avatar

Ik zie een rol voor Zwarte Piet.

Zwart/wit denken

(Ik denk dat het gaat over de manier hoe wij denken)

ridjieddo

Avatar

@Wilskracht: waar en wanneer is je volgende live optreden? Ik wil front row seat!

Monojaxx

Avatar

Ben bang dat dit weer niks gaat worden. Erg risicovol om zoveel geheimzinnigheid rond een film los te gooien. De verwachtingen worden daardoor te hoog. Alleen J.J. Abrahams kan zoiets maken.

NieuwsFilm

meest populair