Teaser voor 'Tenet' belooft tijd buigend concept!

Teaser voor 'Tenet' belooft tijd buigend concept!

De nieuwe Christopher Nolan verschijnt zomer 2020.

Wie kent zich nog de aanloop naar de eerste trailer voor Christopher Nolans Dunkirk herinneren? Eind 2016 werd daar een groot spektakel van gemaakt. Is Warner Bros. dat nu ook van plan met onderstaande teaser voor Nolans nieuwste film Tenet?

Op Twitter is onderstaande teaser verschenen. Veel is er niet te zien, maar het lijkt er verdacht veel op dat er wordt verwezen naar een nieuw tijdelement dat een belangrijke rol moet gaan spelen in de nog altijd mysterieuze thriller. De wijze waarop de titel wordt geschreven - T E N Ǝ ꓕ - doet ook al vermoeden dat er met tijd gespeeld gaat worden.


Eerste trailer onderweg?
Of er een trailer onderweg is, valt te betwijfelen al verscheen de eerste trailer voor Dunkirk op 14 december 2016. En dat is exact drie jaar geleden! Dus wie weet kunnen we dit weekend nog wat verwachten. Dit uiteraard los van de eerder verschenen, gelekte trailer.

Met rollen voor onder meer Robert Pattinson (The Batman), Elizabeth Debicki (Widows) en John David Washington (BlacKkKlansman). draait Tenet 17 juli 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair