Featured

Nog eens 6 grootste Netflix films tot op heden!

We komen nu tot 12 in totaal.

door Bram de Groot om 15:15 in Featured
Na de eerdere zes grootste Netflix films tot op heden hebben we hieronder nog eens zes grote Netflix-films onder elkaar gezet!

Samen met de eerdere titels hebben we nu dus twaalf grote Netflix-film. Dit zijn niet per se de beste, maar juist de meest opvallende titels. Mis jij nog een titel? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!

Okja (2017)

Regie: Joon-ho Bong | Hoofdrollen: Ahn Seo-hyun, Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton

Deze Netflix Originals was de eerste film van Joon-ho Bong na het opvallende Snowpiercer. De film weet - uiteraard - op een zeer fantasierijke manier maatschappelijke kritiek te leveren. Dit keer vooral gericht op de multinationals.Mowgli (2018)

Regie: Andy Serkis | Hoofdrollen: Rohan Chand, Christian Bale, Cate Blanchett

Deze tweede regieklus voor Serkis zit vol grote namen, maar kreeg na veel uitstel geen bioscooprelease. Netflix kocht de film - ook bekend als Mowgli: Legend of the Jungle - en zette deze niet veel later online.The Ballad of Buster Scruggs (2018)

Regie: Ethan Coen en Joel Coen | Hoofdrollen: Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco

Een film van de Coens is altijd special en daarom mag deze niet in deze tweede lijst ontbreken. Het is een film die bestaat uit zes korte verhalen die zich afspelen in het Amerikaanse Wilde Westen. Velen critici zagen The Ballad of Buster Scruggs als één van de beste titels van 2018.The Ridiculous 6 (2015)

Regie: Frank Coraci | Hoofdrollen: Adam Sandler, Taylor Lautner, Danny Trejo

Deze komedie staat uiteraard niet in de lijst omdat het zo'n hoogvlieger is. Dit is niet alleen een van de eerste films van Netflix, maar ook de eerste van vele films die Adam Sandler maakte met het betaalkanaal. Er volgden er nog velen. Wel een hoogvlieger is overigens het drama The Meyerowitz Stories uit 2017.Mudbound (2017)

Regie: Dee Rees | Hoofdrollen: Jason Clarke, Jason Mitchell, Mary J. Blige

Dit is een van de meest geprezen (aangekochte) films van Netflix. Zo waren er vier Oscarnominaties. De film over de twee oorlogsveteranen, één zwart en één wit, gaat over uiteenlopende onderwerpen, maar stipt uiteraard ook racisme aan.6 Underground (2019)

Regie: Michael Bay | Hoofdrollen: Ryan Reynolds, Dave Franco, Mélanie Laurent

Dit is niet per se een hoogvlieger, maar ook deze bewijst waar Netflix toe in staat is. Transformers-regisseur Michael Bay kreeg een budget van $150 miljoen en Ryan Reynolds speelt de hoofdrol. De wisselend ontvangen film ging afgelopen vrijdag online.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair