Dit is wanneer 'The Lion King' op Disney+ verschijnt!

Hakuna Matata! Zorg maar dat je geniet!

Hakuna Matata! Binnenkort neemt Disney je ook via Disney+ mee naar de fotorealistische natuurwereld van The Lion King. De studio heeft namelijk bekendgemaakt vanaf wanneer de succesfilm te bekijken is via zijn streamingdienst.

Bekijk de afbeelding
Disney voegt The Lion King op zaterdag 22 óf zondag 23 februari toe aan de catalogus van de streamingdienst. Waarom die twee verschillende data? Disney geeft in de app 22 februari weer, maar wie de site via zijn laptop bezoekt, krijgt de melding te zien dat de rijke animatiefilm vanaf 23 februari beschikbaar is. Zeker is dus in ieder geval dat The Lion King in dat weekend verschijnt.


Lees ook:


Shakespeareaans sprookje
In The Lion King is de jonge leeuw Simba (JD McCrary) de troonopvolger. Zijn gemene oom Scar (Chiwetel Ejifor) aast echter ook op het koningschap. Scar doet er alles aan om Simba uit de weg te ruimen, en met succes. In de jungle groeit de gevluchte Simba op bij stokstaartje Timon (Billy Eichner) en wrattenzwijn Pumbaa (Seth Rogen).

Wanneer zijn jeugdvriendin Nala hem terugvindt en hem een verontrustende boodschap vertelt, besluit Simba (Donald Glover) terug te keren naar zijn oude thuis om een einde te maken aan de tirannie van Scar. The Lion King is geregisseerd door Jon Favreau (The Lion King) en bracht wereldwijd ruim 1,6 miljard op.



NieuwsFilm

meest populair