Marvel bouwt nu al op naar nieuwe Avengers-film

Kevin Feige weet precies waar het heen gaat.

Alles in het Marvel Cinematic Universe is aan elkaar verbonden. Maar het is de vraag wanneer er een nieuwe Avengers-film gaat komen. Nu bevestigt Marvel-baas Kevin Feige dat er al hard gewerkt wordt aan een nieuwe event-film.

"Alles in het MCU is onderling verbonden, maar we richten ons echt op één film per keer," begon Feige. "We gaan de best mogelijke Black Widow-film maken die we maar kunnen leveren. We komen met de beste Eternals-film, de beste Shang-Chi, de beste Doctor Strange, Thor, Captain Marvel, Black Panther, en blijven hun verhalen uitbouwen."

Nieuw meesterplan
Maar het allerleukste is het natuurlijk als alle helden in een film bij elkaar komen en het opnemen tegen een opperschurk. En ook daar heeft Marvel al aan gedacht. "Ja, het is natuurlijk altijd leuk als ze bij elkaar komen. En daar werken we, dat kan ik je beloven, nu al heel hard aan," concludeerde Feige.

Dat nieuwe meesterplan is iets dat gekoppeld wordt aan de films en de series die Marvel in de maak heeft. Gespeculeerd wordt dat de eerstvolgende grote crossover in het MCU geen Avengers-film is, maar een crossover tussen universa. Het multiversum is immers al de toekomst waar het MCU naar opbouwt en bedreigingen die de grenzen van het universum overschreiden, passen dan binnen de verwachtingen.

NieuwsFilm

meest populair