Brad Pitt crasht kerstfeest van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston

Brad Pitt crasht kerstfeest van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston

Zo kan het ook!

Hoewel Brad Pitt zijn ex-vrouw Angelina Jolie niet meer kan luchten of zien, kan hij blijkbaar nog prima door een deur met een van zijn andere ex-partners: Jennifer Aniston. Zaterdag was Pitt namelijk aanwezig op het met sterren bezaaide kerstfeestje van de actrice.

Het is alweer bijna vijftien jaar geleden dat Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50) hun scheiding bekendmaakten. De Hollywoodsterren waren destijds vijf jaar getrouwd toen zij ieder hun eigen weg op gingen. Gelukkig zijn hun wegen nooit voorgoed gescheiden geweest. De twee hebben namelijk gewoon nog - als vrienden - contact met elkaar (al ging eerder dit jaar het gerucht rond dat Pitt en Aniston weer aan het daten zouden zijn).

Feestje vol bekenden
Zaterdagavond gaf Aniston een kerstfeestje bij haar thuis en daar waren natuurlijk volop collega-beroemdheden bij aanwezig. Ook bij Pitt was er dus een uitnodiging op de mat gevallen, zo weten insiders te melden. "Hij kwam als één van de eerste gasten aan, en vertrok als een van de laatste", laat een ooggetuige weten aan E! Online. Overigens was er nóg een bekende ex van Pitt aanwezig op het feest: Gwyneth Paltrow. Ach ja, Hollywood blijft toch één grote 'vriendenclub'.

NieuwsFilm

meest populair