Zeer mooie nieuwe trailer van Pixar's 'Onward'

Zeer mooie nieuwe trailer van Pixar's 'Onward'

Prachtig geanimeerde landschappen...

Disney heeft gisterenavond een gloednieuwe trailer voor de nieuwe Pixar film Onward vrijgegeven. Bekijk de trailer hieronder.



Landschappen
In de nieuwe trailer zien we een stuk meer van de schitterende fantasy wereld die de animators van Pixar onder leiding van regisseur Dan Scarlon hebben gecreëerd. Een bijzondere mix van natuurlijke, Keltische natuur en dorpse vergezichten. En dat alles in de vorm van paddenstoelen en fantasy-objecten.

Emotie
De hele trailer is doordrenkt met emotie: Ian Lightfoot (Tom Holland) doet alles om zijn vader voor het eerst te ontmoeten, met alle gevolgen van dien. Dat zal weer een bijzonder emotioneel einde worden.

Cast
Naast Tom Holland zijn ook Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Ali Wong, Lena Waithe en Mel Rodriguez te horen in de film.

Synopsis
'Onward' vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.


Bekijk de afbeelding

Onward is op 4 maart 2020 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair