Will Ferrel vertrekt naar 'Cocaine Island'

Will Ferrel vertrekt naar 'Cocaine Island'

Grappen, grollen, avontuur en een grote voorraad harddrugs.

Grappenmaker Will Ferrel heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe Netflix-film 'The Legend of Cocaine Island'. Hij zal de komische avonturenfilm tevens produceren. Het script wordt verzorgd door Peter Steinfeld (Be Cool).

Het verhaal van 'The Legend of Cocaine Island' draait om Rodney Hyden. Deze hardwerkende familieman hoort over de legende van een begraven schat. Er ligt namelijk een voorraad cocaïne ter waarde van twee miljoen dollar verborgen op een eiland in de Caraïben. Aangezien zijn zaak verlies lijdt, besluit hij een kleurrijke groep buitenbeentjes samen te stellen om de buit binnen te halen. Dat gaat echter niet zo makkelijk als hij dacht.

Wonderlijk
Dit bizarre verhaal is - geloof het of niet - gebaseerd op de gelijknamige Netflix documentaire en dus waargebeurd. Of de verfilming het verhaal trouw gaat volgen, is maar de vraag. Waarschijnlijk wordt het vooral een typische Will Ferrel comedy. Aan de andere kant is het verhaal zo wonderlijk dat er toch voldoende uit te halen moet zijn. Op dit moment is helaas nog geen verschijningsdatum bekend.

NieuwsFilm

meest populair