Salma Hayek erg opgewonden na zien gespierde Marvel-collega

Salma Hayek erg opgewonden na zien gespierde Marvel-collega

Kumail Nanjiani onthulde zijn superheldenlichaam op Instagram.

Hollywoodsterren die gecast worden als held in het Marvel Cinematic Universe krijgen niet alleen een vet salaris, maar ook een goddelijk lichaam cadeau. Kumail Nanjiani, die de rol van Kingo Sunen zal spelen in Marvels The Eternals, pronkte gisteren met zo'n 'nieuw lichaam' en kreeg een hoop positieve reacties. Zijn spieren zijn ook behoorlijk goed ontvangen door zijn collega Salma Hayek.

Ook Salma Hayek (53) is behoorlijk onder de indruk van de lichaamstransformatie die haar Marvel-collega Kumail Nanjiani (41) is ondergaan voor zijn rol in The Eternals. Nanjiani werd - geheel op kosten van Marvel - onderworpen aan een zwaar trainings- en voedingsregime, en het resultaat mag er wezen. Nanjiani deelde gisteren dan ook trots een tweetal foto's van zijn superheldenlichaam op Instagram.


Lees ook:


Hayek had de spieren van Nanjiani natuurlijk al lang gezien, want de opnames van The Eternals zijn al een hele poos aan de gang. Toch blijft zij het een knappe prestatie vinden, zo blijkt uit een nieuwe foto die de actrice de wereld in heeft geslingerd. Op het kiekje laat Nanjiani zijn spierballen zien en de gezichtsuitdrukking van Hayek maakt duidelijk dat ze die écht overweldigend vindt.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair