Algemeen

Eerste poster en trailer-teaser voor 'A Quiet Place 2'

Het vervolg op het verrassend succesvolle eerste deel is aanstaande.

door Steven van der Vegt om 08:33 in Algemeen
Het eerste deel was vorig jaar nog een verrassend succes in de internationale bioscopen. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven en staat voor volgend jaar op de planning. Langzaam beginnen de makers ons al warm te maken voor dit tweede deel, met nu een eerste poster en teaser.

Na de gebeurtenissen van het eerste deel, moeten de overgebleven gezinsleden de gevaren van de buitenwereld onder ogen zien. Terwijl ze in stilte proberen te overleven en op onbekend terrein komen, ontdekken ze dat de monsters die op geluid afkomen niet het enige gevaar zijn.

Poster & teaser


De eerste poster laat dan ook vrij subtiel zien hoe de Abbotts op pad gaan. De eerste teaser onderstreept datzelfde sentiment nog eens. Voor de volledige trailer moeten we echter nog wachten tot nieuwjaarsdag.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

Gisteren eerste foto en teaser: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/69413
Vandaag eerste poster en teaser....

adofmirosch

Avatar

"Terwijl ze in stilte proberen te overleven en op onbekend terrein komen, ontdekken ze dat de monsters die op geluid afkomen niet het enige gevaar zijn"

Oeii dat zullen vast een andere groep mensen zijn en die zijn dan kanibalen, nog nooit eerder gezien :-P

Ik kijk er sowieso naar uit wat ze er ook mee doen, eerst deel 1 vandaag even trug zien Smiley face

meanrat

Avatar

Een vervolg kon dan ook niet uitblijven


Ik snap dat in het Hollywood van vandaag dat zo lijkt, maar een regisseur met ballen zal het daar schier mee oneens zijn. Gelukkig ook dat Jennifer Kent (Babadook) haar film daar niet aan heeft laten ondergaan. Die vond haar verhaal over de Babadook klaar en is daarna verder gegaan met andere films. Ik denk dat A Quiet Place daar naar had moeten luisteren, maar we zullen zien als de film thuis te zien is. Dan kan ik het toch niet laten hem een keer te gaan kijken, denk ik.

Master Of Films

Avatar

Eens met meanrat. Ik hoop dat Krasinski wel wat te vertellen heeft met Part 2 en dat geen verplichting is geworden voor Universal's cashgrab.

Decepticon

Avatar

Krasinski hoefde dit keer alleen maar te focussen op het script en de regie en niet meer op het acteren. Dat is iig een klus minder om rekening mee te houden.
Ik kijk er erg naar uit wat voor verhaal hij heeft kunnen bedenken.

Ang3l

Avatar

Ik vond deel 1 behoorlijk overrated na al die verhalen, vooral vanwege een aantal extreem onlogische acties van de hoofdrolspelers. Niet slecht, maar had er zoveel van verwacht. Vrij standaard filmpje.

Sunspot

Avatar

MOet ik nog steeds kijken, 1e deel, vergeet het steeds, juist dit lijkt perfect voor mij

Goku32

Avatar

Kreeg bij het zien van deze trailer, als of ik naar the last of us game zat te kijken. Het ziet er iedergeval geweldig uit deze ga ik zeker checken

NieuwsFilm

meest populair