Video

Laatste intense single-shot trailer voor '1917' van Sam Mendes!

Vanaf 9 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

door Arjen Rooseboom om 12:19 in Video
Universal Pictures heeft een derde en laatste trailer geplaatst voor het intense oorlogsdrama 1917 van regisseur Sam Mendes. Bekijk hem hieronder, maar wees gewaarschuwd: Er zijn toch nog aardig wat nieuwe beelden die misschien nèt iets teveel weggeven.


We volgen de jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) die een onmogelijke missie krijgen waarbij ze over vijandelijk gebied moeten trekken in een race tegen de klok om zo een bericht af te leveren dat het leven kan redden van ruim 1600 soldaten, waaronder Blake zijn eigen broer (Richard Madden).

Single-Shot
Het bijzondere aan de film wordt het single-shot-principe, geschoten door Oscarwinnaar Roger Deakins waarbij de camera continu in hetzelfde shot meeloopt rondom de twee acteurs. Hiermee wordt de emotionele impact versterkt, omdat je nooit ontsnapt aan het lot van de hoofdrolspelers. Hun ellende wordt onze ellende. Zij geen rust, wij geen rust.

De oorlogsfilm, met verder bijrollen voor Benedict Cumberbatch, Mark Strong en Colin Firth, verschijnt op Eerste Kerstdag beperkt in de theaters, voordat deze volgende maand wereldwijd wordt uitgebracht.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair