Eerste trailer 'Tenet' van Christopher Nolan!

Van de regisseur van de Dark Knight-films en Inception.

Het belooft één van de grootste originele blockbusters van 2020 te gaan worden. Na de al zeer geliefde films Interstellar (2014) en Inception (2010) verschijnt aankomende zomer namelijk van Christopher Nolan de mysterieuze thriller Tenet.

Hieronder zie je de eerste trailer voor de film die vooral aan zou doen als een spionagefilm, maar ook andere genres verkent. Tijdreizen en evolutie zouden ook een rol spelen. Volgens Nolan is het de "meest ambitieuze film" die hij gemaakt heeft en de voornaamste held in de film is John David Washington (BlacKkKlansman), aangezien hij vele stunts zelf oppakte in zowel auto's als helikopters.

De eerste trailer!
Hieronder zie je de eerste beelden uit Tenet met camerawerk van Hoyte van Hoytema en muziek van Hans Zimmer Ludwig Göransson. De opnames vonden plaats in zeven landen, namelijk Denemarken, Estland, India, Italië, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Uiteraard zijn delen van de film opgenomen met IMAX-camera's.


Meer grote namen!
In Tenet zie je naast Washington - de oudste zoon van Denzel - ook rollen voor onder meer Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine, Himesh Patel, Clémence Poésy en Dimple Kapadia. De nieuwe Nolan staat gepland voor 15 juli 2020!

NieuwsFilm

meest populair