Algemeen

'Jackass 4' met Johnny Knoxville komt in 2021!

Deel 3 is inmiddels alweer 10 jaar oud.

door Zilko Tarici om 06:37 in Algemeen
Paramount Pictures heeft aangekondigd dat een vierde deel in de Jackass-filmreeks op 5 maart 2021 de bioscopen moet bereiken. Nog een dik jaar wachten dus op nieuwe avonturen van Johnny Knoxville en co.!

Knoxville, Spike Jonze en Jeff Tremaine bedachten de grappige MTV reality stunt-serie in 2000. Daarna volgden er in de jaren 2002, 2006 en 2010 drie films. Deze drie films brachten wereldwijd 335 miljoen dollar in het laatje. En dat tegen een gezamenlijk budget van slechts 36 miljoen dollar! Logisch dus dat er een vierde deel komt. We zijn benieuwd of de huidige leeftijd van de heren ervoor zorgt dat ze het wat rustiger aan doen dit keer.

Een echte reünie
Afgezien van wijlen Ryan Dunn wordt verwacht dat de volledige cast van de franchis terugkeert. De eerder genoemde Tremaine, die ook de eerste drie delen maakte, zal ook nu weer regisseren. Hij maakte verder ook Bad Grandpa, waarin zijn maat Knoxville de hoofdrol speelde. Volgens het huidige releaseschema moet Jackass 4 het in 2021 opnemen tegen de geplande Masters of the Universe-film.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MisterPink

Avatar

Nee, dit is toch echt wel geweest!
Hoe f#cking grappig het ook was ten tijde van Mtv.

Dawgruule

Avatar

Steve-o doet dit tegenwoordig in theaters toch? Hoe leuk het vroeger was, we zijn allemaal (de kijkers) volwassen geworden. Dit kan heel triest worden. Maar ben vooral benieuwd

Monojaxx

Avatar

My God, please Noooooooooo....

Macaber

Avatar

Ik ben hier eerlijk gezegd wel blij mee. In mijn ogen is Jackass nog steeds grappiger dan de meeste, soortgelijke content die op YouTube staat. Echter weet de jongere generatie niet wat Jackass is, dus ben benieuwd of het een succes wordt.

NieuwsFilm

meest populair