Channing Tatum is weer vrijgezel

Channing Tatum is weer vrijgezel

Hoe lang hebben ze het volgehouden?

Channing Tatum heeft weer last van liefdesverdriet. De acteur uit films als Magic Mike en 21 Jump Street is naar verluidt niet meer samen met de Engelse zangeres Jessie J (Jessica Cornish). Dat is gemeld door het blad Us Weekly. Hoewel hun romance geen geheim was vielen de twee dikwijls buiten beeld. In alle stilte daten was voor hen uiteraard geen probleem.

Wat precies de aanleiding van de breuk is, is niet bekendgemaakt. Een bron van Us Weekly vertelde onder andere: "Ze zijn nu ongeveer een maand uit elkaar, maar ze zijn nog steeds erg hecht en blijven goede vrienden." De Amerikaanse Tatum (39 jaar) en Jessie J (31 jaar) waren ruwweg samen sinds augustus 2018.

Bekijk de afbeeldingLol
Nieuws van hun relatie kwam pas naar buiten in oktober van dat jaar. Een vriend van het stel had toen gezegd dat ze al enkele maanden uitgingen. "Het is nieuw, heel gewoontjes en ze maken samen lol." Iemand die dat niet bepaald op prijs stelde was Tatums ex-vrouw, Jenna Dewan.

De 39-jarige actrice, met wie Tatum een dochter kreeg in 2013, ontdekte het bestaan van de relatie tegelijkertijd met de rest van de wereld. Dewan vertelde daarover in haar boek: "Daar zat ik dan alleen, in het vliegtuig, toen ik erachter kwam. Ik voelde me overdonderd." Zij en Tatum kondigden begin 2018 aan te gaan scheiden. Dewan diende een half jaar later de papieren in. Ook zij zijn nog steeds bevriend.

NieuwsFilm

meest populair