Ziet de Marvel-film 'The New Mutants' nou wel of niet het daglicht?

Ziet de Marvel-film 'The New Mutants' nou wel of niet het daglicht?

Lange tijd was er onzekerheid rond de Fox-film.

Eigenlijk had de Marvel-film The New Mutants allang in de bioscoopzalen vertoond moeten zijn, maar door gedoe achter de schermen en de uitstel door de Fox/Disney-deal staat de film nu op 3 april 2020. Maar gaat dit ook gebeuren?

Dit is al langere tijd de vraag. De film van 20th Century Fox en regisseur Josh Boone zou reshoots nodig hebben en zou niet passen in de verschijningskalender van Disney. Nu lijkt er meer zekerheid dat de losstaande X-Men film gewoon verschijnt, al dan niet in de bioscoop.

Op zeker in 2020
Tijdens de fanbijeenkomst 'For the Love of Sci-Fi' heeft acteur Charlie Heaton, ook bekend uit Stranger Things, gezegd dat de film in 2020 zal verschijnen. En hij is er zeker van dat 3 april hét moment is. "Deze komt volgend jaar uit. We hebben de film bijna twee jaar geleden opgenomen. Hij komt uit op de releasedatum, die al een paar keer is verplaatst," aldus Heaton.


Heaton zei ook: "Als je het niet weet; The New Mutants als een spin-off van de X-Men. Het was een stripboek. Bill Sienkiewicz schreef deze. Het is eigenlijk als een aparte groep mutanten. We namen het geheel een tijd terug op en de film is opgeschoven doordat Fox nu is samengevoegd met Disney."

NieuwsFilm

meest populair