Vin Diesels 'Bloodshot' later in de bioscoop

Vin Diesels 'Bloodshot' later in de bioscoop

Een van de onverwachtere superheldenfilm in 2020.

Even geleden zagen we al de eerste trailer voor de film Bloodshot waarin we acteur Vin Diesel zien als het titelpersonage. De film blijkt nu een paar weken te zijn vertraagd.

De Amerikaanse release stond al eventjes vast op 21 februari en deze is nu verplaatst naar 13 maart 2020. Dit meldt Bloody Disgusting. De reden is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat er afstand wordt genomen van bijvoorbeeld Fantasy Island en Sonic the Hedgehog die week eerder in de States verschijnen.

In Nederland staat Bloodshot voorlopig nog voor 27 februari gepland, maar die datum wordt waarschijnlijk veranderd. Hieronder nogmaals de trailer voor de film van debuterend regisseur Dave Wilson.


Supersoldaat met nanobloed
In Bloodshot, ook met rollen voor Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen, is Diesel de gedode Ray Garrison die weer tot leven wordt gebracht door het bedrijf Rising Spirit Technologies. Met een leger van nanotechnologie stromend door zijn aderen is hij een niet te stoppen kracht en wordt hij Bloodshot! Maar door het veranderen van zijn lichaam heeft het bedrijf ook invloed gehad op zijn gedachten en herinneringen. Ray weet niet meer wat echt is, en wat niet.

NieuwsFilm

meest populair