Ho, ho, ho!  5 prima Kerstfilms die nu op Netflix staan

Ho, ho, ho! 5 prima Kerstfilms die nu op Netflix staan

Ho, ho, ho! Merry Christmas!

Het kerstfeest staat voor de deur. Dat betekent weer gezellig samenzijn, eten en kletsen met familie en vrienden. Of misschien samen op de bank naar een leuke kerstfilm kijken? Netflix puilt gelukkig uit van de kerstfilms. Dit is ons lijstje met aanbevelingen voor dit jaar!

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Schultz | Cast: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, e.a.
Aldovia staat dit jaar een schitterend geschenk met kerst te wachten: een koninklijke baby. Koningin Amber is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Maar eerst moet zij haar familie en koninkrijk helpen met een mysterie. Een belangrijk, magisch vredesverdrag is namelijk zoekgeraakt. Als het verdrag niet op kerstavond ondertekend wordt, zal Ambers ongeboren kind worden vervloekt.

A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michelle Johnston | Cast: Laura Marano, Gregg Sulkin, Isabella Gomez, e.a.
Kat droomt ervan om zangeres te worden. Om haar rekeningen te kunnen betalen, werkt ze als elf in Santaland. Daar valt ze voor Nick, de knappe nieuwe Kerstman. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft Kat haar eigen kerstwonder: ze wordt uitgenodigd voor een exclusief kerstgala. Maar haar familie probeert daar natuurlijk een stokje voor te steken.

Klaus (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergio Pablos | Cast: Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones, e.a.
Rijkeluiszoontje Jesper heeft maar weinig ambitie. Zij familie runt een postbedrijf en besluit hem naar een afgelegen dorpje in het Noorden te sturen. Daar gaat hij aan de slag als postbode, maar een hele leuke baan blijkt dat niet te zijn. Zijn leven verandert wanneer hij bevriend raakt met een oude, eenzame speelgoedmaker: de Kerstman.

The Knight Before Christmas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Monika Mitchell | Cast: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui, e.a.
Scheikundelerares Brooke is haar geloof in de liefde na een mislukte relatie verloren. Haar leven verandert echter compleet door de komst van een uit de middeleeuwen afkomstige ridder, die door een tovenares naar het heden blijkt te zijn gebracht. Samen zoeken ze uit hoe hij terug kan keren, maar een opbloeiende liefde laat de ridder twijfelen of hij dat wel wil.

Let It Snow (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luke Snellin | Cast: Isabela Moner, Kiernan Shipka, Jacob Batalon, e.a.
Op kerstavond wordt een klein stadje plotseling overvallen door een zware sneeuwstorm. Hierdoor lijkt het kerstfeest in de soep te lopen. Een groep jongeren, allemaal dealend met hun eigen gevoelens en problemen, komt nader tot elkaar en besluit er maar het beste van te maken door een episch feest te organiseren. De volgende ochtend zal echter niets meer hetzelfde zijn...

NieuwsFilm

meest populair