Meghan Markle skipt kerstfeest; koninklijke familie boos

Meghan Markle skipt kerstfeest; koninklijke familie boos

Markle viert Kerst dit jaar samen met haar moeder in Canada.

Meghan Markle en haar man prins Harry brengen de Kerst niet door met de Britse koninklijke familie. Het stel is namelijk naar een geheime locatie vertrokken in Canada om daar Kerst te vieren met Doria Ragland, de moeder van Meghan. Dit tot groot ongenoegen van sommige royals.

De hertog en hertogin van Sussex zijn deze kerstdagen samen met hun zoontje Archie in Canada. Dat weet de Britse tabloid Daily Mail te melden. Meghan heeft zelf jarenlang in Canada gewoond en schijnt nu terug te zijn gekeerd met haar familie voor een zes weken durende vakantie. De moeder van Meghan, die in Los Angeles woont, is ook van de partij.

Traditieverbrekend
De kerstplannen van Meghan en Harry zijn echter niet helemaal lekker gevallen bij de Britse koninklijke familie. Hoewel koningin Elizabeth de afwezigheid van het stel wel zelf schijnt te hebben goedgekeurd, zijn een aantal familieleden 'erg teleurgesteld' in het koppel. Meghan en Harry wijken immers af van de gebruikelijke tradities, en dat schijnen sommigen maar moeilijk te kunnen verteren.

NieuwsFilm

meest populair