Derde 'Wonder Woman' in gevaar?

Heeft Patty Jenkins nog wel zin in een derde film?

Regisseur Patty Jenkins waarschuwt fans van Wonder Woman, dat ze niet moeten denken dat er snel een derde film komt rond de heldin van Gal Gadot. Volgend jaar is de tweede film te zien en we hoorden Jenkins recent nog vertellen dat er al een verhaal lag voor een derde film. Maar de vork blijkt iets anders in de steel te liggen.

Tegenover de site Collider vertelt Jenkins dat fans niet te ver vooruit moeten kijken. "We weten het hele verhaal al, en ook al wat van de Amazone-film. Het komt straks gewoon neer op de vraag wanneer we het willen doen, wanneer we eraan toe zijn," aldus Jenkins over de derde film. "Wat we volgens mij niet willen, is dit back-to-back opnemen. Ik denk dat het belangrijk is om het materiaal voldoende rust te gunnen."

Wonder Woman
Als de tijd rijp is, kan het wel goed zijn dat er een derde Wonder Woman-film komt. En dat is dan zeker niet het enige. We weten dat Jenkins het ook wel ziet zitten om een film te maken rond de Amazones op het eiland Themyscira en waar ze nou precies vandaan komen. Er valt nog veel meer te vertellen over het volk van Diana.

Maar voordat het zover is, duiken we eerst het verleden in. Volgend jaar kunnen we naar Wonder Woman 1984 in de bioscoop en zien hoe Diana het opneemt tegen de schurk Cheetah. Zij lijkt straks qua krachten op Diana en is dus geen makkelijke tegenstander.

NieuwsFilm

meest populair