Keanu Reeves start met zware wapentraining voor 'Matrix 4' & 'John Wick 4'

Keanu Reeves start met zware wapentraining voor 'Matrix 4' & 'John Wick 4'

De acteur keert terug in de huid van zijn iconische personages.

Als je de naam Keanu Reeves hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan de Matrix-trilogie of de John Wick films, ook een drieluik. De acteur werd wereldberoemd na de Matrix films en stond de laatste jaren opnieuw volop in de spotlights als John Wick. En hij krijgt het weer druk. Niet alleen zal hij in 2020 zijn nieuwe film, Bill & Ted Face the Music moeten promoten, maar ook een vierde John Wick en Matrix 4 inblikken.

Beide films staan in de Verenigde Staten namelijk gepland voor 2021, dus Reeves is ondertussen al begonnen met een heftige wapentraining bij het Californische bedrijf Taran Tactical International. Daar oefende de acteur ook al voor het derde John Wick deel, Parabellum. De 55-jarige acteur doet zo goed als al zijn stunts zelf en opnieuw overtuigend over te komen is deze training nodig.

Wat weten we?
Het feit dat Reeves en ook Carrie Anne Moss terugkeren voor een nieuw Matrix avontuur is redelijk opvallend, aangezien beide acteurs het loodje leggen aan het einde van deel drie. Het gerucht gaat dat we dus een andere versie van Neo gaan zien. Mogelijk zien we een nieuwe cyclus van de Matrix, die in de franchise aan zijn zesde versie toe was. Een andere optie is dat alleen het lichaam van Neo stierf en dat zijn geest nog leeft in de films. Die zou dan door de machines gered zijn. Dan rest enkel de vraag hoe Trinity terugkeert, wat mogelijk te maken heeft met haar band met Neo.

In het vierde John Wick deel zal hij zonder twijfel wraak willen nemen op Winston (gespeeld door Ian McShane) die hem heeft verraden en probeert te vermoorden. De zwaargewonde Wick weet te ontsnappen, en op het einde van Parabellum slaat hij dan ook de handen ineen met de Bowery King (Laurence Fishburne) om samen een eind te brengen aan The High Table.

NieuwsFilm

meest populair