Filmpje: Bezoeker 'Star Wars' door het lint vanwege gebruik mobiele telefoon

Filmpje: Bezoeker 'Star Wars' door het lint vanwege gebruik mobiele telefoon

Een 'winnaar' uit de Top-3 van grootste ergernissen in een bioscoop.

Let op, het onderstaande artikel is enigzins subjectief geschreven, omdat de auteur zich erg in de situatie herkent en de volgende voorbeelden op diens eigen ervaringen zijn gebaseerd.

Maar waarschijnlijk hebben we het allemaal wel eens ergens meegemaakt. Mensen die een filmzaal gebruiken om daar 'gezellig' luidkeels bij te kletsen, mensen die naar Avengers: Endgame gaan zonder de 21 voorgangers gezien te hebben en vervolgens continu vragen stellen die ook nog eens uit-ge-breid worden beantwoord, mensen die het TIJDENS de vertoning nodig vinden om een selfie voor social media te maken of misschien wel de grootste irritatie, oplichtende displays van mobiele telefoons van mensen die te laat komen en hun stoel moeten zoeken tot mensen die nog geen 2 uur zonder WhatsApp kunnen...

Een man, en kennelijk Star Wars fan in hart en nieren, bij het Scotiabank Theatre in Vancouver was hier zo klaar mee, dat hij ter plekke stampij begon te maken. Dit deed hij echter zo extreem dat de vertoning van Episode IX - The Rise Of Skywalker werd stilgelegd en herstart terwijl beveiligers de man uit de zaal moesten verwijderen. Zoals te zien op een gemaakt filmpje, krijgt hij weinig bijval van de overige bioscoopgangers, terwijl ik mij ergens de emotie goed kan voorstellen. Of zoals de man zelf roept: "Ik heb hier 2 jaar op gewacht en wil echt kunnen genieten, dus berg dat f*cking ding gewoon heel effe op. Welkom in de 21e eeuw"!



NieuwsFilm

meest populair