'Riverdale'-ster door het lint (video)

'Riverdale'-ster door het lint (video)

De acteur toonde zich een beetje té bezorgd...

Jongeren schamen zich vaak dood voor hun ouders die staan te gillen langs te lijn bij een sportwedstrijd. Zo waarschijnlijk ook Joaquin, de zoon van acteur Mark Consuelos. Bij een bokswedstrijd stormde zijn vader namelijk op hoge poten de ring in. Dat blijkt een video die de Amerikaanse roddelsite TMZ heeft verspreid.

Mark Consuelos (48) stormde de mat op nadat de tegenstander de hoofdbescherming van zijn zoon Joaquin (16) er had afgeslagen en de scheidsrechter niet snel genoeg naar zijn zin ingreep. Daar waren de andere ouders in het publiek niet zo blij mee, zo is te horen in de video. De woedende Consuelos moest door een andere ouder worden tegengehouden.

Heethoofd moet afkoelen
Gelukkig toonde Joaquin zich sportiever. Hij schudde namelijk gewoon keurig de hand van zijn opponent, waarna de wedstrijd kon worden hervat. Volgens de aanwezige ouders verloor Joaquin de match uiteindelijk. Reden voor zijn vader om buiten een paar uur te gaan staan briesen voordat hij terug naar binnen kwam om de rest van het toernooi te bekijken.

Bekijk de video hier!

Consuelos wilde volgens TMZ niet reageren op het incident.

NieuwsFilm

meest populair