Algemeen

Jon Bernthal (The Punisher) als Wolverine in indrukwekkende fan art

Een waardige vervanger?

door Wouter Drummen om 15:46 in Algemeen
Jon Bernthal is een van de grootste actiesterren van vandaag de dag. Zo was hij o.a. te zien als The Punisher in de gelijknamige serie en in Daredevil, maar ook in The Walking Dead en de oorlogsfilm Fury. Niet zo heel gek dus dat fans hem zien als een goede vervanger voor Hugh Jackman's Wolverine.

Een instagram gebruiker met de naam spdrmnkyxxiii is het daar klaarblijkelijk mee eens, want hij postte recentelijk een mooie 'fan art' van de 43-jarige Bernthal als Wolverine. Op de foto, die hieronder is te zien, zien we de acteur met de iconische klauwen, sigaar en kapsel van de wereldberoemde superheld.Moeilijke taak
Het is echter niet makkelijk om Jackman te vervangen. De Australische acteur speelde maar liefst 16 jaar lang Wolverine in diverse films en series. Ondanks het feit dat niet alle films even goed werden onthaald, werd Jackman wel altijd geprezen om zijn overtuigende prestatie. Hij is nu al 51 jaar oud en gaf een laatste optreden als Wolverine in de ijzersterke Logan.

Nu dat Disney 20th Century Fox heeft overkocht, is de kans echter groot dat de superheld terugkeert. Meerdere namen zijn al voorbij gekomen, zoals o.a. Tom Hardy, Taron Egerton, Daniel Radcliffe, Keanu Reeves en zelfs Danny DeVito. Bernthal lijkt ook perfect voor de rol, of zien jullie liever iemand anders?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hij is toch al iemand in MCU

Sunspot

Avatar

Zo op de foto ziet hij er wel als Woverine uit.

Maar liever een ander

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat Disney R rated shows gaat maken.

Sparrow_LW

Avatar

neh, zou hem graag weer terug zien als The Punisher.... en waar komt toch telkens Radcliffe vandaan als superheld?... ik zie dat echt niet voor me, geen enkele superheld/mutant, maar zeker niet Wolverine....

Robbepost

Avatar

Ziet er wel geinig uit, maar ik denk dat de iconische toevoegingen bijna alle acteurs wel op Wolverine laten lijken.

Frietgezicht

Avatar

Ziet er niet uit. Hebben ze ook een Miley Cyrus als Wolverine gemaakt?

Artificialis

Avatar

Waarom al die aandacht voor Wolverine? Volgens mij zijn er nog een heleboel andere mutanten waarvan de castingkeuzes interessant zouden kunnen zijn. En met de juiste keuzes kunnen die personages gemakkelijk de populariteit van Wolverine overtreffen.

Sunspot

Avatar

@Robbepost

Dat denk ik ook, daarom denk ik dat ze een ander moeten zoeken, iedereen kan er wel als Wolvie uitzien.

Liefst iemand met passie voor het karakter, net als Jackedman, je zag het in zijn performance, hij ging er echt op in, vooral in de latere films

Sunspot

Avatar

@ARtificialis

Jawel, maar ik ken geen ander karakter die net als Wolverine is, zijn achtergrond ook, powers.

Buiten zijn broer om, zelfs hij is veel minder interessant, SAbretooth.

Maar voor mij hoeft het de komende jaren ook niet, laat het maar rusten.

Over tien jaar of zo gewoon introduceren bij de Xmen, de Xmen oprichting en veel leden waren veel eerder, Wolvie kwam later.

RyanC

Avatar

Gave fan art. Maar ik vind Bernthal ietwat te oud om de Wolverine-rol op zich te nemen. Disney en Marvel mikken vaak op jongere acteurs die een rol voor minimaal een trilogie kunnen vertolken. Daarom denk ik dat acteurs als Taron Egerton of Scott Eastwood meer geschikt zijn.
Maar het is inderdaad verdomd lastig om Hugh Jackman te vervangen.

NieuwsFilm

meest populair