Jon Bernthal (The Punisher) als Wolverine in indrukwekkende fan art

Jon Bernthal (The Punisher) als Wolverine in indrukwekkende fan art

Een waardige vervanger?

Jon Bernthal is een van de grootste actiesterren van vandaag de dag. Zo was hij o.a. te zien als The Punisher in de gelijknamige serie en in Daredevil, maar ook in The Walking Dead en de oorlogsfilm Fury. Niet zo heel gek dus dat fans hem zien als een goede vervanger voor Hugh Jackman's Wolverine.

Een instagram gebruiker met de naam spdrmnkyxxiii is het daar klaarblijkelijk mee eens, want hij postte recentelijk een mooie 'fan art' van de 43-jarige Bernthal als Wolverine. Op de foto, die hieronder is te zien, zien we de acteur met de iconische klauwen, sigaar en kapsel van de wereldberoemde superheld.



Moeilijke taak
Het is echter niet makkelijk om Jackman te vervangen. De Australische acteur speelde maar liefst 16 jaar lang Wolverine in diverse films en series. Ondanks het feit dat niet alle films even goed werden onthaald, werd Jackman wel altijd geprezen om zijn overtuigende prestatie. Hij is nu al 51 jaar oud en gaf een laatste optreden als Wolverine in de ijzersterke Logan.

Nu dat Disney 20th Century Fox heeft overkocht, is de kans echter groot dat de superheld terugkeert. Meerdere namen zijn al voorbij gekomen, zoals o.a. Tom Hardy, Taron Egerton, Daniel Radcliffe, Keanu Reeves en zelfs Danny DeVito. Bernthal lijkt ook perfect voor de rol, of zien jullie liever iemand anders?

NieuwsFilm

meest populair