Veel kritiek op kerstkaart Meghan Markle

Veel kritiek op kerstkaart Meghan Markle

Is er gerommeld met de foto?

Meghan Markle en haar man prins Harry hebben via social media een prachtige kerstkaart gedeeld. Op de foto staat hun zoontje Archie centraal. Hoewel de kaart vooral positieve reacties krijgt, zijn er ook enkele zuurstokken die weer het nodige aan te merken hebben.

Meghan en Harry brengen de kerstdagen in alle rust door in Canada en schuiven dus niet aan bij koningin Elizabeth om een vorkje mee te prikken. Gelukkig hebben de royals hun fans wel getrakteerd op een schitterende kerstkaart. Deze werd gisteren gedeeld via het Twitteraccount van de Queen's Commonwealth Trust, een stichting waar prins Harry voorzitter van is. Zoonlief Archie, die in mei dit jaar geboren werd, kijkt recht in de camera. Leuk!

Onder de loep
Sommige fans viel echter wel op dat het gezicht van Meghan wel érg scherp is op de foto in vergelijking met dat van Harry. Een groep fanatiekelingen besloot dan ook de kerstkaart nader te onderzoeken. En wat blijkt? Het lijkt erop dat de makers van de kaart een andere foto uit de serie hebben gebruikt voor het gezicht van Meghan. Een klassiek gevalletje 'photoshop' dus. Ach ja, het eindresultaat telt!

Ook verschenen er een aantal andere negatieve reacties. Meghan sprak zich eerder dit jaar uit tegen de Britse roddelpers, die er alles aandoet om haar een negatief imago te bezorgen.



NieuwsFilm

meest populair