'Cats'-acteur James Corden kraakt eigen film volledig af

'Cats'-acteur James Corden kraakt eigen film volledig af

Dat is geen goede promotie voor de kattenfilm.

James Corden, die de rol van Bustopher Jones speelt in Cats, lijkt de slecht ontvangen musicalfilm van Tom Hooper zo snel mogelijk te willen vergeten. In het radioprogramma The Zoe Ball Breakfast Show deed Corden in ieder geval niet bepaald zijn best om de poezenprent te promoten.

Cats, een verfilming van de gelijknamige musical Andrew Lloyd Webber, kreeg behoorlijk vernietigende recensies. Acteur en talkshowhost James Corden was maandag te gast in The Zoe Ball Breakfast Show en daar werd hem natuurlijk ook gevraagd naar Cats. Ook Corden heeft de negatieve ontvangst meegekregen. "Ik heb gehoord dat het een vreselijk slechte film is", laat hij presentatrice Zoe Ball weten.

Pijnlijk momentje première
Corden blijkt de film ook nog niet te hebben gezien, zo vertelt hij. Sterker nog: hij was zelfs niet aanwezig bij de officiële première, en dat zorgde voor een behoorlijk ongemakkelijk moment. Jason Guerrasio van Business Insider, die in de zaal zat, zag namelijk hoe regisseur Tom Hooper Corden zonder succes aankondigde op het podium. Corden zat dus geeneens in de zaal...



NieuwsFilm

meest populair