'Wonder Woman'-actrice Gal Gadot maakt controversiële film

'Wonder Woman'-actrice Gal Gadot maakt controversiële film

De Israëlische actrice gaat voor opschudding zorgen.

De afgelopen jaren was de mooie Israëlische actrice Gal Gadot te zien als Wonder Woman in het DC Extended Universe. Ook had ze rollen in de Fast & Furious-franchise en films als Triple 9 (2016) en Keeping Up with the Joneses (2016).

Volgend jaar zien we haar uiteraard in de DC-superheldenfilm Wonder Woman 1984, maar ze gaat ook aan de slag met een heel andere film. Volgens Deadline maakt Gadot samen met haar man Jaron Varsano de film Borderlife. Dit wordt een verfilming van het gelijknamige boek - ook bekend onder de titel All the Rivers - uit 2014 van schrijver Dorit Rabinian.

Zeer controversieel
Het verhaal in Borderlife volgt een Joodse Israëlische vrouw en een Palestijnse man die elkaar ontmoeten in New York en verliefd op elkaar raken. Gadot en Varsano zullen de film samen produceren via hun productiemaatschappij Pilot Wave.

Het boek werd door het Israëlische ministerie van onderwijs verboden op de middelbare school aldaar, vanwege de interculturele romantiek. Dit leidde tot protesten en enige tijd later werd het boek toch toegestaan tijdens geavanceerde literatuurlessen.

NieuwsFilm

meest populair