Disney laat Donald Trump uit 'Home Alone 2' knippen

Disney laat Donald Trump uit 'Home Alone 2' knippen

De 45e president van de Verenigde Staten niet meer naast Kevin.

Lange tijd was Donald Trump vooral een bekende zakenman die nog al de neiging had om op de voorgrond te treden. Hij had zelfs rollen in films en andere producties. Nu is hij alweer sinds begin 2017 de 45e president van de Verenigde Staten.

In 1992 was Trump bijvoorbeeld te zien in de komedie Home Alone 2: Lost in New York, uiteraard het vervolg op het eerste deel. In beide films is Macaulay Culkin te zien.

Uit Home Alone 2 geknipt
Nu is bekend geworden dat de cameo van Trump uit de Canadese uitzending van deel twee is geknipt. Dit meldt ComicBook. Trump was kort samen met Culkin te zien, maar de scène is door CBC verwijderd, ongetwijfeld in overeenstemming met Walt Disney. CBC meldt dat de scène is verwijderd om de film iets in te korten voor de reclameblokken.

Trump is ook te zien in onder meer The Fresh Prince of Bel-Air, Sex and the City en de komedie Two Weeks Notice.


Sinds dat Disney de studio 20th Century Fox kocht is het huismuis ook de eigenaar van de Home Alone-franchise en er komt zelfs een remake op Disney+, waarin de redelijk onbekende Archie Yates de rol van Kevin gaat spelen. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair