Marvel Studios maakt 'Deadpool 3'!

Marvel Studios maakt 'Deadpool 3'!

Ryan Reynolds bevestigt derde deel via Marvel.

Dit jaar werd Disney eigenaar van 20th Century Fox en dat betekent dat de rechten van Marvel-personages van de X-Men en Fantastic Four weer in handen van zijn Marvel Studios. Waar veel van de personages worden gereboot, krijgt buitenbeetje Deadpool van Ryan Reynolds wel een vervolgfilm.

Hoe dat exact uitpakt is uiteraard nog niet bekend, maar Reynolds heeft nu wel bevestigd dat de Deadpool 3 in de maak is bij Marvel Studios. Op kerstavond verscheen de acteur / producent in de tv-show Live With Kelly and Ryan en hij vertelde dat het "hele team" werkt aan Deadpool 3 en dat de film wordt gemaakt door Marvel Studios, dus niet onder een label bij Disney's 20th Century Fox.

Deadpool 3 in de maak!
"Ja, we werken er nu met het hele team aan," zei Reynolds. "We zijn nu bij Marvel [Studios], en dat is een gekkenhuis. Dus ja, we werken eraan." In 2018 verscheen het tweede deel Deadpool 2 die uiteraard volgde op de succesvolle R-rated eerste film Deadpool uit 2016. De films haalden allebei ruim $780 miljoen op. Geen X-Men film scoorde hoger.

Solo R-rated; cross-over PG-13
Onderstaand bericht mag voorlopig met een korreltje zout genomen worden, maar toch is het niet ondenkbaar dat dit giswerk ook zo uitpakt. Volgens Caleb Williams, de Editor-in-Chief van Knight Edge Media, wordt de derde solofilm R-rated en de cross-over met het Marvel Cinamatic Universe PG-13.


Een verschijningsdatum voor Deadpool 3 is nog niet geprikt en het is ook niet officieel zeker of de film wordt verwerkt in Phase IV of V van het Marvel Cinematic Universe. Deadpool-bedenker Rob Liefeld reageerde al op het nieuws.



NieuwsFilm

meest populair