Gecastreerde 'Cats' maakt rare sprong: kritiek is onjuist

Gecastreerde 'Cats' maakt rare sprong: kritiek is onjuist

Marketing rond Cats neemt rare wending.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen! En dat doen de marketingmensen achter Cats nu ook. Nieuwe promotie-uitingen noemen de wereldwijde kritiek namelijk onjuist. Op zich begrijpelijk.

Op Twitter is nu een filmpje verschenen waarin wordt aangegeven dat de mensen die de musicalfilm van Tom Hooper (The Danish Girl, Les Misérables) niet leuk vinden niet gelijk hebben. En daarmee hebben dus heel wat mensen niet gelijk. Degene die de video via Twitter verspreidde maakte een logische verwijzing naar Gotti. Die film werd in 2018 afgekraakt en ook toen maakte het promotieteam gebruik van de negatieve recensies en reacties.


Teleurstellende prestaties
Het circa $100 miljoen kostende Cats moet uiteraard zoveel als mogelijk uit de kosten komen. De film staat op dit moment op zo'n $15,3 miljoen wereldwijd en zal komende tijd nog voldoende miljoenen omzetten. Om uit de kosten te kunnen komen zou de film minimaal zo'n $200 tot 250 miljoen moeten opbrengen. De dramatische ontvangst onder critici en publiek doet de film echter geen goed. Op Rotten Tomatoes staat de film op 17% (3.76/10) en de IMDb noteert een 2,6/10 na zo'n 10 duizend stemmen.



NieuwsFilm

meest populair