Poll

Komt er een spin-off van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Wat gaat de toekomst brengen?

door Bram de Groot om 12:07 in Poll
De toekomst van Star Wars op het witte doek is compleet onbekend. Geplande films rond bekende personages worden nu op uitgewerkt op Disney+ en een grootse trilogie rond het ontstaan van de Jedi lijkt gecanceld. Krijgen we dan een spin-off van Star Wars: The Rise of Skywalker in 2022 te zien?

Uiteraard is nog niets zeker en het zou ook kunnen dat bepaalde avonturen van personages uit de vervolgtrilogie worden uitgewerkt in een serie op Disney+. Hieronder stellen we de vraag over welk personage uit de vervolgtrilogie jij het liefst een spin-off zou willen zien, als film in de bioscoop of als serie op Disney+.

Welke spin-off zie jij het liefst?
Hieronder de keuze uit de vier belangrijkste nieuwe personages uit de vervolgtrilogie die in 2015 startte met Star Wars: The Force Awakens. Je kunt kiezen uit Rey (Daisy Ridley), Ben Solo / Kylo Ren (Adam Driver), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac). De film / serie zou uiteraard ook een prequel kunnen zijn!


Uiteraard komt deze vraag niet uit de lucht vallen. Er is al aangegeven dat de personages uit de vervolgtrilogie terug zouden kunnen keren in toekomstige producties. Tevens is er al een doorvertaling van een Disney Star Wars-film naar een serie op Disney+. Volgend jaar starten namelijk de opnames voor Rogue One (prequel) spin-off rond het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Greenhornet wat ben jij een mongool eerste klas
Er zijn er nog die de film nog niet gezien hebben ...

CaptainCab

Avatar

Geen van de vier hoofdpersonages. Spin-offs zijn interessant als ze bijfiguren uitdiepen. Doe maar Babu Frik.

EKA

Avatar

Geen van deze spin-offs!

Zelf ben ik er wel een beetje klaar mee met Star Wars na deze laatste trilogie, maar als ik toch een aantal spin-off Star Wars (film of serie) projecten zou moeten opnoemen, die me wel wat lijken (naast The Mandalorian btw.): Obi Wan Kenobi (deze komt er ook...hoop dat het enigszins in de lijn ligt van de film Solo: A Star Wars Story), Supreme Leader Snoke (in combinatie met Palpatine) en Luke Skywalker (wat er tussen Episode VI en VII is gebeurd).

Danos1

Avatar

Ik wil gewoon een film of serie over Yoda, dat lijkt mij veel interessanter

Maikjax

Avatar

Rey, daar zou ik meer van willen zien.
@gigan72.
+1 ben het helemaal met je eens wat een clown

Hiss

Avatar

In mijn persoonlijke canon bestaan deze personages niet.

SplashySleet20

Avatar

Rey spin off moet gewoon niet gebeuren. Haar verhaal is Afgerond

Finn spin off zie ik wel zitten als een hoofdpersoon op de stormtrooper academie.

Poe dameron spin off wil ik even afwachten op de casion andor spin off. Omdat als er een apin off komt hoop ik op een série over hoe en waarom poe bij het verset komt . En wat die daar doet.

Kylo Ren kan gaan over hoe en waarom Ben Solo naar de duistere kant gaat.


Rose spin off kan gaan over rose als slaaf en hoe ze is ontsnapt of wat ze heeft gedaan tussen de The Last jedi en the rise of skywalker.

Ereptile

Avatar

Eigenlijk gewoon geen... laat ze maar met iets compleet nieuws komen dan de Skywalkers. The Mandalorian vind ik ook een hele goede serie die de juiste toon weet neer te zetten!

Pronk47

Avatar

Ben daar kan wel een aardige spin-off van gemaakt worden,dat kan mooi dan in het verhaal van: Solo a star wars story ingeweven worden.

SAS1982

Avatar

Andere verhalen wat zich afspeelde in de tijd van de Empire.

Malloy de Beer

Avatar

Kereltje met de bezemsaber op Canto Bight mag van mij een spin off krijgen.

Guyon2002

Avatar

Giant72 dit is niet de eerste keer dat GH een TROS spoiler heeft gecomment. Het verbaasd me dat hij nog geen ban gekregen heeft

TwinsA

Avatar

Hopelijk geen één dat in de laatste 3 SW films komen. Disney krijgt miljoenen en miljoenen binnen en dan nog niet het verstand gebruiken om eens een nieuw verhaallijn te maken in de wereld van Star Wars. Voor mij zijn de episodes over Skywalker en co afgesloten. Bouw iets nieuws op en breng eens weer iets origineels zou ik zeggen.

Xenolicker

Avatar

Ik zou wel een spinoff/prequel willen zien over de Knights of Ren. Maar dan wel een echte film, en geen tv of streaming of kleurboek.

Xenolicker

Avatar

Ik zou wel een spinoff/prequel willen zien over de Knights of Ren. Maar dan wel een echte film, en geen tv of streaming of kleurboek.

kokosnoot

Avatar

Iets nieuws! Spinn off niet in geinteresseerd!

Nieuw nieuw verras ons eens ^__^/
Smijt eens met creativiteit!

ridjieddo

Avatar

+1 Xenolicker, maar kleurboek ook prima.
Ik snap trouwens niet waarom de meesten voor de HOOFDpersonages kiezen. De hele trilogie ging over Rey en Kylo.. daarom voor Finn gekozen. Finn's verhaallijn is zo ongelooflijk verneukt, terwijl er nog zoveel te vertellen valt. Idee voor spinoff film of series: zijn band met zijn nieuwe companion, hun gedeelde ervaringen met storm trooper-zijn en Finn's aanvaringen met die Chrome Trooper (kennelijk dat lange wijf van Game of Thrones).

Xenolicker

Avatar

^ Of Rose inderdaad; blijkt zich plotseling te ontpoppen als de zus van Palpatine!

Artificialis

Avatar

Kylo Ren is het boeiendste karakter, maar ik heb geen behoefte een interprequelsequel van dit personage. Gewoon een nieuw verhaal een paar honderd jaar de toekomst in. En dan hopelijk in een wereld waarin Jedi en Sith weer in grote aantallen in de wereld aanwezig zijn.

Finn

Avatar

Waarschijnlijk komt er een spin-off van Lando want aan het einde van de film vraagt een stormtrooper wat (ik zal het niet spoileren) en hij zegt Let’s find out!

NieuwsFilm