Komt er een spin-off van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Komt er een spin-off van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Wat gaat de toekomst brengen?

De toekomst van Star Wars op het witte doek is compleet onbekend. Geplande films rond bekende personages worden nu op uitgewerkt op Disney+ en een grootse trilogie rond het ontstaan van de Jedi lijkt gecanceld. Krijgen we dan een spin-off van Star Wars: The Rise of Skywalker in 2022 te zien?

Uiteraard is nog niets zeker en het zou ook kunnen dat bepaalde avonturen van personages uit de vervolgtrilogie worden uitgewerkt in een serie op Disney+. Hieronder stellen we de vraag over welk personage uit de vervolgtrilogie jij het liefst een spin-off zou willen zien, als film in de bioscoop of als serie op Disney+.

Welke spin-off zie jij het liefst?
Hieronder de keuze uit de vier belangrijkste nieuwe personages uit de vervolgtrilogie die in 2015 startte met Star Wars: The Force Awakens. Je kunt kiezen uit Rey (Daisy Ridley), Ben Solo / Kylo Ren (Adam Driver), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac). De film / serie zou uiteraard ook een prequel kunnen zijn!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Uiteraard komt deze vraag niet uit de lucht vallen. Er is al aangegeven dat de personages uit de vervolgtrilogie terug zouden kunnen keren in toekomstige producties. Tevens is er al een doorvertaling van een Disney Star Wars-film naar een serie op Disney+. Volgend jaar starten namelijk de opnames voor Rogue One (prequel) spin-off rond het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna.

NieuwsFilm

meest populair