Wie is de krachtigste Marvel-held volgens Marvel-baas Kevin Feige?

Hij heeft daar een heel duidelijk antwoord op!

Het MCU duurt nu een decennium en heeft in die tijd tientallen personages laten zien. Een boel daarvan zijn natuurlijk enorm krachtig. Maar wie is het sterkst? Is het Captain Marvel, met haar ogenschijnlijk ongelimiteerde krachten? Of is het toch iemand anders?

Gelukkig gaf Marvel-baas Kevin Feige een duidelijk antwoord op de vraag, toen hij deelnam aan een Q&A-sessie aan de New York Film Academy. "Als je kijkt naar Endgame, zie je dat Wanda MAximoff op het punt staat om Thanos te doden," aldus Feige. "Ik heb Thanos nooit eerder zo bang gezien. En als hij niet had gezegd, 'decimeer mijn volledige team', om haar van hem af te krijgen, denk ik dat ze erin geslaagd was."

Nog meer op komst
Gelukkig voor de fans komt er ook heel veel meer materiaal aan rond Wanda. Specifiek in de serie WandaVision, een Disney+ Original waarin we zien hoe ze daadwerkelijk de Scarlet Witch wordt. "De kans krijgen om nog meer van hun verhaal te vertellen, om te zien wat Wanda nou nog meer kan doen, en meer van wat Vision tot Vision maakt, en belangrijker nog, om een naam te onthullen die we volgens mij nog niet hebben laten vallen in het MCU, namelijk dat Wanda natuurlijk de Scarlet Witch is."

De serie is in de lente van 2021 te zien.

NieuwsFilm

meest populair