Rami Malek over zijn 'James Bond: No Time to Die' schurken-rol

Rami Malek over zijn 'James Bond: No Time to Die' schurken-rol

Een originele villain.

Over een paar maanden komt dan eindelijk de nieuwe James Bond uit, No Time to Die. Het zal de laatste keer zijn dat we Daniel Craig zien in de rol van 007. De film wordt geregisseerd door Cary Fukunaga, o.a. bekend van True Detective. Zo zullen we bekende gezichten terugzien zoals o.a. Ralph Fiennes, Léa Seydoux en Jeffrey Wright maar ook nieuwkomers zoals Ana de Armas en Rami Malek. Laatstgenoemde laat zich uit over zijn rol.

De 38-jarige Rami Malek, die recentelijk nog een Oscar wist te winnen voor zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody, zei dat hij zich door deze rol heeft laten inspireren om James Bond schurk Safin te incarneren: ''Als ik een James Bond slechterik neer zou zetten zoals we die al vaker hebben gezien, zou het voor niemand leuk zijn, de kijkers en mijzelf. Ik denk dat ik dat heb geleerd van het spelen van Freddie Mercury. Als het niet origineel is, waarom zou je de rol dan accepteren?''

Inspiratie
Zo gaat Malek verder: ''Ik heb me wel door een paar van mijn favoriete schurken laten inspireren, maar ik wil me dit personage vooral helemaal eigen maken. Elke dag weer probeerde ik iets nieuws te verzinnen voor mijn personage, dat het complexer en beter zou maken. Ik wil een enge en 'creepy' villain neerzetten''.

NieuwsFilm

meest populair